Utveckling

Tävlingen i helgen gick toppen! Teitur var guld värd. Han skötte sig ypperligt hela dagen och gick betydligt bättre än förra året. I fyrgången räckte det faktiskt till en rosett! :D Vi har kommit så långt Teitur o jag <3

Vecka 14-16 har jag praktik på Ljunkan, skönt att det blev i Linköping den här gången! Gud vad kul det ska bli med praktik :D Jag har längtat massor o snart är det dags.

I övrigt tickar livet på. Nu är det sommartid och med den kom det nått som påminner om sommarvärme? Härligt! Nu hoppas jag bara att det inte slår om och blir kallt igen..

Emma

Let spring in!

Under dagarna som varit har jag tvättat bilen utvändigt, städat den invändigt och bytt till sommardäck. Nu lyser det vårtider om hela min bil! :) Det skulle bara våga komma snö....

Jag har även påbörjat vårstädningen av rummet och garderoben. Alla vinterkläder o skor ska in på vinden och vårkläder och skor är välkomna fram! Imorgon står fönsterputsning på schemat.

Större delen av dagen imorgon går däremot åt till att packa utrustning i stallet och putsa upp allt inför tävlingen på söndag! Jag är nervös men jag längtar också. Det är så kul med äventyr! :) Jag var ute en runda i kvällssolen idag och kände igenom pållen. Han är full av vårkänslor = han busar och diskuterar allt! Jag får vara lite extra bestämd, men också lite överseende. Han har ju så mycket vårkänslor nu som han verkligen inte vet var han ska göra av, då är det inte alltid så lätt att hålla sig i skinnet ;)

Over and out

Känslor all over the place

Läste precis Fridas senaste inlägg på hennes blogg (http://fridaalundmaark.blogg.se/) och ju längre i texten jag kom, desto mer kände jag hur mycket jag saknar henne! Vid pusshejses i slutet av inlägget fick jag tårar i ögonen. Det börjar sjunka in nu att jag jag inte bara kan lyfta telefonen och bestämma en date 20 minuter senare.. Nej, nu har vi en hel värld i mellan oss. Varför måste vi leva på en så stor planet???

Avundsjuk är jag också! Frida förverkligar sina drömmar medans jag jobbar på för att någon gång (om sisådär 1000 år) få påbörja min dröm som lärare. Jag saknar den tiden då allt var enkelt. Haha, som om det funnits en sådan tid? Oavsett var i livet man befinner sig känns det alltid som att det var lättare förr, eller som att det kommer bli lättare framöver. Vi människor är verkligen en ras som aldrig bara kan vara nöjd och njuta av livet! Jag ska försöka lighten up och put a smile on my face :) Sanningen är att jag vet att jag har tur som lever ett så pass bra liv som jag gör. Jag kom in på den linjen jag ville och på min fritid får jag hålla på med det jag älskar - hästar! Egentligen är nog livet precis lagom mycket komplicerat. Det kanske skulle bli tråkigt om det var enklare?

Pusshejses!

Top Gear Live

Jag vet att jag inte uppdaterar ofta, men som jag sa från början så uppdaterar jag inte kvantitativt utan kvalitativt ;)

Det har inte hänt så mycket i vardagen sen sist jag skrev här.. Jag går mest omkring och är lite sådär smånervös inför en tävling som jag och Teitur ska vara med i på söndag. Håll tummarna för mig då!

Något väldigt roligt som hänt är dock att i fredags var jag på Top Gear Live med Lina. Det var awesome! Ord kan inte beskriva, så här kommer lite bilder och videos som gör:
















I hope you enjoyed that, because so did I! ;)

Träning

Nu är det dags för mig att ta mig i kragen och komma igång med träning PÅ RIKTIGT! Jag har köpt en pilatesboll som jag ska göra övningar på som är nyttiga främst för mig ridning. Sedan blir det ut o jogga jogga jogga. Det är sjukt tråkigt tycker jag, men det är gratis och det känns som ett nyttigt alternativ. Bor ju faktiskt mitt på spåret, så jag har ju ingen anledning att undvika det....

Någon som har bra tips på övningar med pilatesboll? Är ute efter att stärka bålen.

I övrigt rullar livet på i sin vanliga takt. Mamma är hemma över helgen. Pappa, Hanna & barnen ska på Finlandskryssning idag till imorgon så jag och Filip har huset för oss själva - nice! :)

På hästfronten är det allvar nu! Haha nej inte rikigt, men jag & Teitur ska tävla den 25e så vi är väldigt inriktade på det just nu. Jag blir nervös varje gång jag tänker på det!

Puss

KONY 2012

Här kommer en video jag snubblade över på internet som jag vill dela med mig av. Jag blir besviken på de som väljer att inte titta på den då dess budskap är oerhört viktigt! Dela vidare när ni sett klart.


KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

 

The world’s worst war criminal

Joseph Kony is the worst living criminal. He abducts children and hands them guns to kill other people, even their parents. He uses the girls as sex slaves. The children he abducted are called the Lord’s Resistance Army, also known as, The LRA. He has abducted over 30,000 children and uses them as kid soldiers in Central Africa. He remains at large because he is practically invisible to the whole world. That’s why we’re making him famous. Let us make him famous to stop his crimes.

# Everyone who watches this documentary please try and  share it.

Thanks

And so life goes on

Muntan avklarad, nu är det full fart framåt med plugg inför litteratur seminariet nästa vecka + omtenta i UK4. Suck! Aja, är som tur var ledig hela denna vecka så ska nog både orka och hinna med.

Att våren verkar vara här, om än tillfälligt, gör saken lite bättre. Jag är så trött på vinter! Lite D-vitamin skadar inte heller ;)

Jag bjuder på en mindre sexig bild av mig själv, tagen en vecka innan Frida åkte. Jag, Frida o Lina åkte skridskor på Roxen:


What a wonderful world

Avslutade precis mitt första skype samtal till andra sidan jorden. Haha, jag får mig lite erfarenhet vicariously med Frida genom hennes liv ;) Hon verkar ha det bra där borta och jag är jätteavundsjuk!!

Gårdagen och idag har bjudit på underbart väder, vilket jag självklart utnyttjat i stallet ;) Eftersom bilder säger mer än tusen ord kommer här några avtryckta från hästryggen:


Jag möttes av denna syn igår. Jag kunde inte annat än gå fram och mysa lite med honom <3


Såhär fint var det längs med sjön igår!


Bild från dagens tur (jag orkade inte vrida den). Teitur är full med vårkänslor nu = fulladdad med energi! ;)

Det var allt jag hade att säga for now. Händer inte mycket annat då det är fullt upp med plugg inför tentan på måndag... suck!

Puss
RSS 2.0