Full rulle!

Hej hej :)

Det är fullt upp i skolan, vilket passar bra nu så går jag inte omkring o saknar Frida sådär överdrivet mycket ;)

Just nu pluggas det för fullt inför en oral exam nästa vecka som handlar om USAs kultur. Vi ska i princip kunna ALLT, geografin också. Jag hatar geografi! Tack gode gud för att jag under gymnasiet hittade Seterra som kan hjälpa mig med det.

Till er det berör så kommer här Fridas bloggadress: www.fridaalundmaark.blogg.se

Kramar

11.45

Nu går Fridas plan från Sverige mot USA. Jag kommer sakna dig massor Frida! Hoppas du vet och förstår hur mycket du betyder <3

This is for you:

Somebody I will always know

Imorgon går flyget som lämnar mig hemma i Sverige forever alone. Finaste finaste Frida åker till USA för att uppfylla sin dröm. Jag tycker du är jättemodig och jag beundrar dig för att du vågar följa dina drömmar. Sen att du lämnar mig själv här hemma är en annan femma..... ;)

När du är borta och jag saknar dig kommer jag att våldgästa din familj, gosa med din katt och bara känna närvaron av dig där du brukade vara. Nu lät det som att du är död, och riktigt så illa är det ju inte! Fast det känns nästan lite som att du kommer vara i koma ett tag framöver... Hoppas Skype och brev kan ändra på det!

När saknaden är extra stor ska jag åka till Maxi, vänta innanför ingången i fem minuter sedan gå in och köpa en skvallertidning och lite Kinder Maxi. Jag kanske till och med köper lite sån där marsipan du gillar fast jag hatar det. Bara för att liksom! En Loka på det och sedan är det klart för att kolla på lite Glee och tänka på dig. <3

Nu ska jag sluta vara deprimerande. Jag önska dig världens bästa upplevelse den här tiden! Lova att du inte kommer tillbaka och är för cool för mig nu när du blir american girl på heltid.



Pusshejses <3

Så där ja!

Nu är Fridas blogg också på G :) Adressen kommer förbli hemlig fram tills den är helt klar ;)

Det är så himla kul att pyssla med kodning och design igen! Jag hade inte insett hur mycket jag saknat det.. Men mycket tid finns ju inte till övers nu mellan plugget, hästen och att vara social. Därför hoppas jag att ni inser att den här bloggen inte kommer vara överdrivet väluppdaterad, men innehållet kommer vara desto mer värt!

Love

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Nystart!

Eftersom min fina vän Frida snart åker till USA för att vara borta MINST ETT ÅR :( så har jag lovat henne att jag ska blogga om vad som händer här hemma, så ska hon blogga om vad som händer over seas.
Därför startar jag nu upp den här bloggen igen, denna gång med mycket trevligare känsla! Jag ska göra om designen och fräscha upp lite lagom till att Frida åker.
Så.. Hej igen bloggen! ;)
RSS 2.0